Geschiedenis

ALLBOX werd in 1975 opgericht als familiebedrijf, actief in verpakkingen uit golfkarton. In 1985 beslisten wij te investeren in een eigen golfkartonmachine om U op een efficiënte en flexibele manier te dienen.

Eind 2005 – na de overname door KBC Private Equity - kreeg ALLBOX een nieuw professioneel managementteam dat zich nu op elk moment ten volle voor U inzet. Tot op vandaag  is de klant onze eerste prioriteit.

Door de overname van Degen Packaging (nu Allbox Emballages) (oa verpakkingsaccessoires en voedingskarton) medio 2010 en de joint-venture met Frano Verpakkingen (groot gamma standaarddozen, binnen 48u geleverd) in oktober 2010 , kunnen wij u naast ons maatwerk in golfkartonverpakking ook een 1-stop-shop aanbieden. Daardoor creëren wij een netwerk van commerciële en logistieke centra dat onze service letterlijk tot bij U brengt.

In januari 2013 werd  Allbox Network overgedragen aan een nieuw opgericht fonds KebeK1. Op deze manier wordt de groei van Allbox Network bestendigd en willen we verder investeren in de toekomst en de ontwikkeling van het bedrijf.

Zo kunt U ons in vol vertrouwen al uw ruime verpakkingsnoden en logistieke behoeften op het vlak van verpakking toevertrouwen.

Nieuws

28 augustus 2016

Een 'muule' (Oostends dialect voor gezicht) op een 'ulle' (Oostends dialect voor deksel) ... daarvoor staat 'Ullemuul'n'.

lees meer »

4 december 2015

Sinterklaas verrast jong en oud ...

lees meer »

15 juni 2015

De Grote VerLEIEding, een feest in stad Kortrijk en omstreken na 20 jaar Leie werken.

lees meer »

2 maart 2015

'The Antwerp Design Seminars & Lectures' (ADSL) gebruikte tijdens hun workshop golfkarton als basis voor hun creatie, de constructie van een mockup .

lees meer »