Service

ALLBOX heeft door jarenlange ervaring een reputatie opgebouwd inzake excellente dienstverlening. U, de klant, komt bij ons altijd op nummer één. Wij kennen heel korte communicatielijnen. De verschillende stappen van het productieprocess worden automatisch in real-time geregistreerd. Wanneer u ons opbelt voor informatie allerhande kunnen wij u op elk moment detailinformatie geven over de exacte stand van zaken.

Wij willen u een optimale service bieden en daarvoor hanteren wij onder meer volgende concepten:  

Just-in-time voorraadbeheer

Wij gaan de productie en de levering van uw bestellingen zodanig op elkaar afstemmen dat er nauwelijks of geen voorraden meer nodig zijn. De leveringen gebeuren precies op tijd, zodoende dat er niets hoeft opgeslagen te worden. Dit zorgt voor het wegvallen van de voorraadkosten en alle andere daarbij optredende kosten.

Voorraadbeheer door de leverancier, voor de klant

Een verregaande vorm van service is het concept waarbij de leverancier de voorraad van de klant gaat beheren. Op een zeer eenvoudige manier en door middel van een goede communicatie kan men ertoe komen dat heel wat zaken efficiënter verlopen zoals: 

  • lagere buffervoorraad door meer transparantie over verwachte vraag en voorraadniveau
  • lagere productiekosten door kortere omsteltijden en stabieler capaciteitsgebruik
  • lagere transportkosten door efficiënter gebruik
  • lagere administratieve kosten door vereenvoudiging
  • lagere kosten van 'lost sales' door betere informatiedeling

Kitting

Het is eveneens mogelijk zelf een 'kit' samen te stellen van aparte onderdelen of componenten. Dan worden al de door u gewenste delen samen verpakt.

 

imageimageimageimageimageimage

Nieuws

28 augustus 2016

Een 'muule' (Oostends dialect voor gezicht) op een 'ulle' (Oostends dialect voor deksel) ... daarvoor staat 'Ullemuul'n'.

lees meer »

4 december 2015

Sinterklaas verrast jong en oud ...

lees meer »

15 juni 2015

De Grote VerLEIEding, een feest in stad Kortrijk en omstreken na 20 jaar Leie werken.

lees meer »

2 maart 2015

'The Antwerp Design Seminars & Lectures' (ADSL) gebruikte tijdens hun workshop golfkarton als basis voor hun creatie, de constructie van een mockup .

lees meer »