Missie en waarden

ALLBOX is een uniek bedrijf in zijn sector en daar zijn wij trots op. Elke stap in het productieproces - gaande van het in-house ontwerp en design van de verpakkingen, het produceren van golfkarton en het verwerken tot gebruiksklare verpakkingen tot het transport naar de klant – is volledig in eigen beheer. Op die manier kunnen wij U een ongeëvenaarde totaalservice bieden die voldoet aan onze strenge eisen op het gebied van flexibiliteit en efficiëntie, wat zich naar u toe vertaalt in een lagere total cost of ownership.

Klanttevredenheid is en blijft onze prioriteit. Wij zijn dan ook fier dat ALLBOX geïntegreerd en krachtig genoeg is om in onafhankelijkheid te kunnen opereren en zo de meest economische en efficiënte weg te kunnen volgen. Anderzijds zijn wij toch compact genoeg om nog flexibel te kunnen handelen en zo snel te kunnen reageren op uw noden.

Vervolgens werken wij onder andere op een just-in-time wijze. Door onze acquisitie van Degen Packaging (nu Allbox Emballages) en joint-venture met Frano Verpakkingen en Hodi Verpakkingen, hebben wij als Network, een ideale geografische spreiding. Zo zijn we dichtbij de klant om een verregaande service te kunnen leveren.

Wij bieden onze service in meerdere soorten golfkarton aan in België en buurlanden. Ook het transport wordt door ALLBOX verzorgd, wat een efficiënte en snelle levering waarborgt. 

Nieuws

28 augustus 2016

Een 'muule' (Oostends dialect voor gezicht) op een 'ulle' (Oostends dialect voor deksel) ... daarvoor staat 'Ullemuul'n'.

lees meer »

4 december 2015

Sinterklaas verrast jong en oud ...

lees meer »

15 juni 2015

De Grote VerLEIEding, een feest in stad Kortrijk en omstreken na 20 jaar Leie werken.

lees meer »

2 maart 2015

'The Antwerp Design Seminars & Lectures' (ADSL) gebruikte tijdens hun workshop golfkarton als basis voor hun creatie, de constructie van een mockup .

lees meer »