Strategie

Wij streven er constant naar om maximale waarde te creëren voor onze stakeholders. En dit door een aantal strategische aandachtspunten in gedachten te houden.

Wij willen onze huidige “hands on” aanpak behouden en daarnaast bouwen aan een ondernemingscultuur gebaseerd op partnership. Daaruit is ons motto ontstaan  'BIG ENOUGH TO DARE SMALL ENOUGH TO CARE'.

Verder willen wij meer uitgroeien tot “solution provider” waarbij we een ideale mix op maat van de klant aanbieden op het vlak van logistiek functionaliteit en bescherming. Zo willen wij u een nog meer gespecialiseerde oplossing kunnen bieden voor uw logistieke, functionele- of beschermingsbehoeften.

Ten laatste streven wij een procesvoering na die zowel klantgericht als efficiënt is. Dit vertaalt zich naar U - de klant - toe in een lagere total cost of ownership.

Allbox Network: van producent van golfkarton naar solution provider in transport verpakking.

Nieuws

28 augustus 2016

Een 'muule' (Oostends dialect voor gezicht) op een 'ulle' (Oostends dialect voor deksel) ... daarvoor staat 'Ullemuul'n'.

lees meer »

4 december 2015

Sinterklaas verrast jong en oud ...

lees meer »

15 juni 2015

De Grote VerLEIEding, een feest in stad Kortrijk en omstreken na 20 jaar Leie werken.

lees meer »

2 maart 2015

'The Antwerp Design Seminars & Lectures' (ADSL) gebruikte tijdens hun workshop golfkarton als basis voor hun creatie, de constructie van een mockup .

lees meer »