Goed verpakken = steeds een combinatie van bescherming, logistiek en functionaliteit.

Golfkarton als verpakkingsmateriaal wordt gekenmerkt door een unieke combinatie van 3 pijlers: het is beschermend, functioneel en logistiek waardevol. Bij de ontwikkeling van uw product wordt uitgegaan van deze uniek gewenste combinatie.

imageimageimageimageimageimageimage

Bescherming = dozen zonder 'scheuren'

Deze doos is speciaal ontworpen voor een bouwpakket van een pingpongtafel. De klant had 2 eisen:
1-de verpakking moet ervoor zorgen dat de verschillende onderdelen elkaar niet kunnen beschadigen
2-de verpakking moet een waterdichte garantie bieden dat er bij de samenstelling van het bouwpakket geen onderdelen vergeten kunnen worden.
Hier is dus voornamelijk het beschermende aspect van tek en bijkomstig ook het functionele. Een verpakking is altijd een mix van de 3 hoofdaspecten zoals hierboven vermeld.

imageimageimage

Logistiek = dozen op tijd

Deze dozen zijn speciaal ontworpen zodat er een welbepaald aantal afgewerkte en gebruiksklare verpakkingen per vrachtwagen kunnen vervoerd worden. En dit zonder plaatsverlies. Dit zorgt voor een optimale efficiëntie van het logistieke proces wat voor de klant een uitstekende service betekent.

imageimageimage

Functionaliteit = dozen met waarde

Deze doos was speciaal ontwikkeld om optimale informatie te verschaffen aan de eindconsumenten. Op die manier is geen additionele tussenkomst van verkopers meer vereist omdat de doos alle mogelijk gewenste informatie over het product weergeeft, zonder verlies van structuur en overzicht van de informatie.

Nieuws

28 augustus 2016

Een 'muule' (Oostends dialect voor gezicht) op een 'ulle' (Oostends dialect voor deksel) ... daarvoor staat 'Ullemuul'n'.

lees meer »

4 december 2015

Sinterklaas verrast jong en oud ...

lees meer »

15 juni 2015

De Grote VerLEIEding, een feest in stad Kortrijk en omstreken na 20 jaar Leie werken.

lees meer »

2 maart 2015

'The Antwerp Design Seminars & Lectures' (ADSL) gebruikte tijdens hun workshop golfkarton als basis voor hun creatie, de constructie van een mockup .

lees meer »